Kookboek verschenen ter gelegenheid van het 15-jarig bestaan van het samenwerkingsverband Romantische Restaurants. Ieder restaurant leverde een vier gangen menu, voorafgegaan door een korte karakteristiek van het betreffende bedrijf. Dit geeft een aardig beeld van de gangbare restaurantmenu’s anno 1984. De samensteller had echter wat meer afwisseling in de gebruikte ingredienten kunnen zoeken: er zijn nu erg veel recepten met kalfshaas, zwezerik, zalm en verse kwarteleitjes. Geen goedkope menu’s. Wel is alles redelijk verkrijgbaar. Voor zeer ervaren koks: kreeftesaus, kruidenflensjes; het zelf roken van vlees/vis enz. wordt als bekend verondersteld. De achterin gegeven keukentechnieken en -termen zijn dan ook een formaliteit. Geillustreerd met menukaarten van rond de eeuwwisseling. Erg aardig, maar menige hobby-kok is meer gebaat bij instructieve werkfoto’s. Luxe uitgave, nostalgische bladversiering. Voor aktuele culinaire collecties.
Romantische keuken met de recepten van de Romantische Restaurants Spenkelink Rene [Samensteller] met een Voorwoord van Henk van Stipriaan
€11,75
9789060741177 |
Doos 700 Boek 2 |
Spenkelink Rene [Samensteller] met een Voorwoord van Henk van Stipriaan |
Ambo - Anthos, en In den Toren Uitgeverij te Baarn uit 1984 |
nederlands |
Gebonden 127 Pagina's 28x20 net exemplaar harde kaft |
Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95 |
Beschrijving
Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ’s Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl