Het naslagwerk voor de juiste behandeling van wild in de keuken. Alle belangrijke bewerkingen worden in stap-voor-stap kleurenfoto’s tot in detail uitgelegd. Van het stropen en het in stukken verdelen van haarwild tot aan het larderen van een hazenrug. Wild in de praktijk: een moderne kookschool voor amateurs en beroepskoks, waarin met name de specifieke technieken voor de wildbereiding uiteen worden gezet. Met interessante recepten uit alle werelddelen, die door iedereen te maken zijn.
Het grote wildboek : haarwild en gevogelte Kujawski, Olgierd . Graaf E.J. Cristian Teubne
€32,75
9789041003812 |
Doos 149 Boek 2 |
Kujawski, Olgierd . Graaf E.J. Cristian Teubne |
M & P te Weert uit 1992 Vertaling Henk Noy |
nederlands |
Gebonden 30x23 formaat 216 pagina's [harde kaft] Keukenpraktijk en recepten Andreas Miessmer |
Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95 |
Beschrijving
Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ’s Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl