De natuur heeft ons de meest fabelachtige aroma’s ter beschikking gesteld om de zinnen te strelen en de eetlust te wekken. Met bladeren en takjes, stengels en stokjes, stukjes bast, zaden, vruchten, bolgewassen en wortelstokken voegen we aan het meest simpele recept een betoverend accent, een mysterieuze verleiding toe en veranderen het zo in een gerecht waar we bij weg kunnen dromen. Dit boek beschrijft vijftig verschillende kruiden en specerijen en vertelt over hun herkomst, eigenschappen en smaken. De meest uitgelezen combinaties tussen deze smaakgevers en gerechten komen aan bod en naast een schat aan recepten vindt u talloze tips en suggesties. Ontdek hoe u een gewone kalfsragout verfijnt door de simpele toevoeging van een vanillestokje, van een kipsalade een geraffineerd gerecht maakt met wat Sechuanpeper, langoestines verrijkt met paradijszaad, en desserts de gouden glans en het subtiele aroma van saffraan meegeeft.
De rijkdom van kruiden en specerijen / de wereld van smaakgevers Scotto de Gezusters [Tekst] Met Laurence Basset en Sabine Buschsenschutz Fotografie Christine Fleuren Stilering Marie-France Michalon
€22,75
9789054266556 |
Doos 786 Boek 2 |
Scotto de Gezusters [Tekst] Met Laurence Basset en Sabine Buschsenschutz Fotografie Christine Fleuren Stilering Marie-France Michalon |
Lantaarn B.v, De is een handelsmerk van Time Life Boeken uit 1997 |
nederlands |
Gebonden 345 Pagina's 19x13 net exemplaar harde kaft |
Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95 |
Beschrijving
Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ’s Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl