Groenten hebben zich – mede onder invloed van het toegenomen belang dat aan gezond voedsel wordt gehecht – tot het belangrijkste bestanddeel van het moderne voedingsmiddelenpakket ontwikkeld. Daarnaast hebben de vele toepassings- en bereidingsmogelijkheden van groenten bijgedragen aan hun populariteit.
Moderne landbouwmethoden en de voortgeschreden transport- en koeltechnieken hebben ervoor gezorgd dat vele groenten onafhankelijk van het seizoen leverbaar zijn, terwijl het ook de introductie van vele voorheen onbekende ‘exotische’ soorten mogelijk maakte.
Het Grote Groentenboek Cristian Teubner Idee en Concept – Auteurs Hans – Georg Levin, en Elisabeth Lange
€33,75
9789065905413 |
Doos 260 Boek 2 |
Cristian Teubner Idee en Concept - Auteurs Hans - Georg Levin, en Elisabeth Lange |
M & P te Weert uit 1992 Vertaling Henk Noy |
nederlands |
Gebonden 256 Pagina's 3ox23 net exemplaar harde kaft Keukenpraktijk en recepten Andreas Miessmer |
Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95 |
Beschrijving
Ook in voorraad:
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ’s Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl