-
Yvette van Boven (Ierland, 1968) schreef talloze, succesvolle kookboeken – zoals Home made, Home sweet home en Uit de oven van Van Bo¬ven – die vertaald zijn naar het Engels, Frans, Spaans en Duits. Naast haar boeken is Yvette ook bekend van het tv-programma Koken met Van Boven, haar wekelijkse rubriek in Libelle en Volkskrant Magazine en haar smakelijke bijdrage aan delicious. lekker opscheppen een kook- en inspiratieboek van Yvette van Boven om te eten met de seizoenen mee
-
Jamie's Food Revolution Supporting Jamie is reeds een huisvriend, niet alleen vanwege zijn kookboeken en zijn immer energieke kookprogramma’s, maar ook vanwege zijn culinaire ontdekkingsreizen. Wie herinnert zich niet zijn overrompelende en hartverwarmende optreden in het Italiaanse klooster, waar hij met enkele simpele ingrediënten de saaie prak van de broeders omtoverde tot een maaltijd om je vingers bij af te likken.
-
Dit boek biedt een ruime keuze aan heerlijke recepten die gemakkelijk te bereiden zijn, zodat u in een handomdraai verse maaltijden op tafel kunt zetten. De recepten zijn een welkome aanvulling op uw culinaire boekenplank. In dit boek vindt u: * Duidelijke stap-voor-stap instructies met realistische bereidingstijden * Eenvoudige aanduidingen voor de voedingswaarde bij elk recept * Verse gerechten uit de hele wereld * Geen speciaal kookgerei benodigd * Alle recepten zijn grondig getest
-
Cooking for Mr Latte Oorspronkelijke Titel Omslagdia's Tjitske van Leeuwen en Getty Images Amanda Hesser, culinair columniste voor The New York Times, beschrijft niet een maar twee onvergetelijke romantische liefdesaffaires, die zich afspelen in New (Sex and the City) York. De eerste betreft haar opbloeiende relatie met de verrassende meneer Cappuccino, die een uniek gevoel voor humor blijkt te hebben. De andere gaat over haar hartstocht voor voedsel, van intieme soupeetjes tot grootse dinerparty's met internationale beroemdheden en daar tussendoor een keukengevecht. Wees welkom in Amanda's vriendenkring. Snoep stracciatelli in Rome, knabbel tapas in Barcelona en dineer in New Yorks meest trendy restaurants.
-
Voorin Geschreven Self creation Oorspronkelijke titel Ongewenst gedrag rust meestal op onbewuste patronen. Doorbreking daarvan kan een kettingreactie veroorzaken van: herkenning, begrip, inzicht, handelingsbewustheid, zelfbevrijding, gedragsverandering. De auteur behandelt na een theoretisch (niet gemakkelijk) begin, praktisch gericht, concreet en vrij uitdagend, heel specifieke problemen (angst, klagen, liefhebben, verlegenheid enz.) met veel praktijksuggesties. Het is daarmee een doe-boek over het "principe der zelfscheppig": de enige die iemand kan veranderen is hijzelf. In vergelijking met J.A. Schmidt: Doe-boek voor zelfverandering" en Dye: "Het heft in eigen handen" (a.i. 79-38-064) ligt dit boek ongeveer in het midden. Het is wat minder direct dan het eerste en veel uitvoeriger en vraagt o.a. daardoor wat meer lees-vaardigheid, maar nodigt meer dan het laatste uit tot aanpakken. De auteur verwerpt de Skinneriaanse psychologie (behaviorisme).