Op reis met Yvonne Keuls en foto’s van Robert Collette Vriend en Reismakker [1941 – 2004 ]

Op reis met Yvonne Keuls en foto’s van Robert Collette Vriend en Reismakker [1941 – 2004 ]

17,75

9789026319006

This field can't be Empty

Doos 220 Boek 2

This field can't be Empty

Guernsey, Toscane, Turkije, Frankrijk, Zuid-Afrika, Engeland, Portugal en Wales.. Met kleurenfoto-katern. In dit aanstekelijke boek volgen we Yvonne Keuls op tien van haar indrukwekkendste en interessantste reizen die ze de laatste jaren heeft gemaakt. Zoals we van haar gewend zijn weet ze ons op meeslepende en ontroerende wijze deelgenoot te maken van haar fascinerende reisavonturen en altijd interessante ontmoetingen. Samen met haar man Rob, fotograaf Robert Collette en zijn vrouw Lous neemt ze de lezer mee op wandelingen op Guernsey en in Toscane, op zeiltochten langs de kust van zuidwest-Turkije, fietstochten door Frankrijk en op andere reizen naar Bali, Zuid-Afrika, Engeland, Andalusië, Portugal en Wales. Verspreiding voor Belgie Veen Bosch & Keuning uitgevers te Wommelgem Elk van de tien reisverhalen is voorzien van een prachtige kleurenfoto van Robert Collette. De verhalen zijn zo aanstekelijk geschreven dat de lezer het gevoel krijgt mee te reizen met Yvonne Keuls.

This field can't be Empty

Ambo - Anthos, Uitgeverij te Amsterdam uit 2005 Omslagfoto en foto's binnenwerk Erven Robert Collette

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Gebonden 147 Pagina's 20x13 net exemplaar harde kaft

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95

This field can't be Empty

Guernsey, Toscane, Turkije, Frankrijk, Zuid-Afrika, Engeland, Portugal en Wales..
Met kleurenfoto-katern.
In dit aanstekelijke boek volgen we Yvonne Keuls op tien van haar indrukwekkendste en interessantste reizen die ze de laatste jaren heeft gemaakt. Zoals we van haar gewend zijn weet ze ons op meeslepende en ontroerende wijze deelgenoot te maken van haar fascinerende reisavonturen en altijd interessante ontmoetingen.
Samen met haar man Rob, fotograaf Robert Collette en zijn vrouw Lous neemt ze de lezer mee op wandelingen op Guernsey en in Toscane, op zeiltochten langs de kust van zuidwest-Turkije, fietstochten door Frankrijk en op andere reizen naar Bali, Zuid-Afrika, Engeland, Andalusië, Portugal en Wales.
Verspreiding voor Belgie Veen Bosch & Keuning uitgevers te Wommelgem
Elk van de tien reisverhalen is voorzien van een prachtige kleurenfoto van Robert Collette. De verhalen zijn zo aanstekelijk geschreven dat de lezer het gevoel krijgt mee te reizen met Yvonne Keuls.

Artikelnummer: 9789026319006 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ’s Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl

Titel

Ga naar de bovenkant