Beschrijving

Ook in Voorraad
Ouderwets Fornuis  Almanak ‘s  Enkhuizer – Achterhoekse – J. van LennepKeulse Potten
Snel en goed dat is wat de Olde Jan doetVerzending dag nabetaling.Bod inclusief verzendkostenHet winkeltje waar de gegevens niet Doorgespeeld wordenKatholieke illustratieseven jaartal opgeven die je zoek is meschien wel op voorraad]Een acceptabel bod is ook welkomFolie Pers
Beschuit Blikken
 
 http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl/   

Sommige mensen geloven niet in watermannen, maar ze bestaan echt. Ze hebben zwemvliezen tussen hun vingers en groen haar en groene ogen. Dit is het verhaal van zo’n echte kleine waterman. Hij werd geboren op de bodem van de molenvijver en algauw zwom hij met zijn vader de hele vijver rond. Nog spannender was het toen hij alleen ging zwemmen en met Cyprinus, de karper, praatle en met de mensen-jongens. Maar één keer bleef hij te lang boven water en kreeg hij droge voeten. Toen moest hij meteen naar bed, want van droge voeten worden watermannen verkouden!
Ken je de andere boeken van Otfried Preussler al? De kleine heks die zoveel gekkigheid uithaalt. Hot spookje dat zo dolgraag overdag een keer wil spoken en Wobbe met de wondermuts waarin een bosmannetje helemaal alleen op stap gaat en de wonderlijkste avonturen beleeft. Allemaal vrolijke boeken om zelf te lezen of te laten voorlezen.