Magnus Arjen Lubach studeerde Wijsbegeerte aan de Rijksuniversiteit Groningen,

Magnus Arjen Lubach studeerde Wijsbegeerte aan de Rijksuniversiteit Groningen,

15,75

9789057598197

This field can't be Empty

Doos 263 Boek 2

This field can't be Empty

Arjen Lubach studeerde Wijsbegeerte aan de Rijksuniversiteit Groningen,

This field can't be Empty

Podium Uitgeverij Amsterdam uit Augustus 2011 3e Druk Foto auteur Merlijn Doomernik

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Paperback 20x13 formaat 318 pagina's slappe kaft typografie Sander Pinkse Elkedag

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95

This field can't be Empty

Wanneer zijn jeugdliefde Caro het uitmaakt en een relatie begint met een singer-songwriter van luisterliedjes, rest Merlijn niets anders dan zijn ellende te compenseren met liederlijke uitspattingen. Dat lucht even op, tot er een bericht van zijn creditcardmaatschappij binnenkomt met de verontrustende mededeling dat er in zijn naam allerlei vreemde uitgaven zijn gedaan in een pretpark in Zweden. Het verlies van Caro, de drang naar avontuur en de steeds slechtere band met zijn vrienden doen Merlijn besluiten naar Stockholm af te reizen om de geheimzinnige dief te ontmaskeren. Een probleem: zijn epileptische aanvallen, waardoor hij stukken uit het meest recente verleden kwijt is.
Op zijn zoektocht in Zweden blijkt de waarheid verregaander gevolgen te hebben dan hij als amateurdetective kon vermoeden. Nieuwe ontmoetingen en bizarre onthullingen zorgen ervoor dat Merlijn zijn herinneringen aan zijn oude bestaan in Nederland grondig moet bijstellen.
Magnus is het spannende en ontroerende verhaal over het vreemdste jaar uit het leven van een twintiger. Ingehouden en haarscherp vertelt Arjen Lubach in zijn tragikomische roman over identiteit, spontaniteit en de noodzaak de gebaande paden links te laten liggen.

Artikelnummer: 9789057598197 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad
Keulse PottenFolie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ’s Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet Verzending dag nabetaling.Een acceptabel bod is ook welkomBod inclusief verzendkostenHet winkeltje waar de gegevens niet Doorgespeeld worden

http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl/

Ga naar de bovenkant