Woorden van leven Lannoo N.V., Uitgeverij uit Danneels, Godfried . Gustave van de Woenstijne [1881 -1947]

Woorden van leven Lannoo N.V., Uitgeverij uit Danneels, Godfried . Gustave van de Woenstijne [1881 -1947]

22,75

9789020921250

This field can't be Empty

Doos 140 Boek 2

This field can't be Empty

Danneels, Godfried . Gustave van de Woenstijne [1881 -1947]

This field can't be Empty

Lannoo N.V., Uitgeverij uit 1992 te Tielt

This field can't be Empty

nederlands

This field can't be Empty

Gebonden 214 Pagina's 24x17 net exemplaar harde kaft

This field can't be Empty

Brievenbuspakket of opengevouwen: € 3,90 - Pakket: € 5,95

This field can't be Empty

Als een priester tot bisschop gewijd wordt, krijgt hij de opdracht om zijn mensen te onderwijzen en te bemoedigen. Hij wordt een ‘dienaar van het Woord’, dat hem toevertrouwd is door de Heer. Het Woord kan op veel manieren verkondigd worden: via radio en televisie, lezingen en preken, of via brieven aan de gelovigen.
De herderlijke brieven van kardinaal Godfried Danneels, verspreid met Kerstmis en Pasen, vormen al meer dan tien jaar voor duizenden lezers een bron van inspiratie en van geloofsvernieuwing. In Woorden van leven zijn acht van deze brieven opgenomen.
De brieven van de Kardinaal zijn herderlijk in de goed zin van het woord: een zorgende herder schrijft brieven om zijn mensen te bemoedigen en om hen te begeleiden bij vreugde en hoop, bij de strijd en de uitdaging in hun dagelijks bestaan.
Deze essays, eenvoudig en direct, gaan over onderwerpen uit het werkelijke leven – familie, echtscheiding, kinderen in deze moderne wereld, vergeving – en zijn geschreven met gevoel en medeleven, wat enkel kan voortkomen uit een volledig aan de medemens toegewijd hart.

Kardinaal Godfried Danneels, Aartsbisschop van Mechelen-Brussel, studeerde aan de KU Leuven, het Belgische College in Rome en de Gregoriaanse Universiteit, ook in Rome. In 1979 benoemde Paus Johannes Paulus II hem tot Aartsbisschop van Mechelen-Brussel. In 1983 werd hij Kardinaal en lid van de Congregratie voor Katholieke Opvoeding.
Als Bisschop is Kardinaal Danneels bijzonder begaan met de noodzakelijke spirituele vernieuwing en samenwerking tussen priesters en leken

Artikelnummer: 9789020921250 Categorie:

Beschrijving

Ook in voorraad
Keulse Potten
Folie Pers
Dick Trom diversen delen
Beschuit Blikken
Ouderwets Fornuis
Almanak ’s Enkhuizer – Achterhoekse – J. van Lennep
http://deoldejan.boekwinkeltjes.nl/ Snel en goed dat is wat de Olde Jan doet Verzending dag nabetaling.Een acceptabel bod is ook welkomBod inclusief verzendkostenHet winkeltje waar de gegevens niet Doorgespeeld worden

Ga naar de bovenkant