-
Oorlog en heldenveeering. - De zegepraal van het materialisme en den Onbekenden Soldaat. - het kremlin en het Campodaglio .. Een betaalbaar cadeau voor elke gelegenheid .. leuk om tegeven en nog leuker om te krijgen Boeken zijn de universiteit van onze dagen .. Slimmeriken lezen , en beginnen met boeken .... nu ook op Marktplaats .. Dit is een boek om Uw kennis te vergroten en kennis is macht ?? met bijna altijd korte Recensie en foto van voor en achter exemplaar
-
Prachtig, rijk geïllustreerd boek, zeer goed leesbaar, zeker voor de vakman of -vrouw maar ook voor de geïnteresseerde leek."Bei Pieter Brueghel d. Ä. finden sich Züge, die der Denkart Boschs sehr nahe stehen. Auch er grübelt über diese verkehrte Welt nach und malt die Ergebnisse seines denkes wie etwa in dem berühmten Bild der "Blinden". Groteskes, Tragikomisches, Monströses und Satirisches taucht auf. (..) Eine Menschheit vonn Bettlern und Krüppeln breitet ihr Elend aus. Nicht ohne bittere Ironie kommentiert der Künstler ihr Geschick; das beweist das Bild der Blinden, die sich gegenseitig in den Graben ziehen".
-
BIJZONDER is het kookboek voor de thuiskok die met groots resultaat wil koken. Met recepten van Topkoks. zoals Sergio Herman, Lucas Rive, Ron Blaauw en Jonnie Boer. Het boek staat boordevol gerechten die erg lekker zijn en er goed uitzien. Van klassieker als de ossenhaas met bearnaisesaus of een crême brulee tot exotische gerechten als mangosoep of Marokkaanse tajine. Met BIJZONDER in de hand kan iedereen stap-voor-stap op een eenvoudige manier met een groots effect een gerecht of een heel menu op tafel zetten: Met Bijzonder lukt het altijd! Veel stap-voor-stap recepten, zowel in tekst als in beeld. Enkele grote koks als Jonnie Boer, Sergie Herman, Lucas Rive, Ron Blaauw en Marc van Gulick gaven hun medewerking. * Van amuse tot koffie. * Weinig moeite, groots effect. * Royaal, stoer en luxueus. * Met recepten van Nederlandse chefs. * De beste wijn-spijscombinaties. Productspecificaties Albert Heijn Van bruschetta en oesters tot pittige garnalen, limoenspoon en boeuf Stroganoff. Als dessert zijn de crème brulée, pavlova en Champagnesabayon niet te versmaden. Gebonden boek, 191 pagina's.